Eturauhasen hoito-ohjelma

Eturauhashoito on Tapio Kolmosen 20 vuoden aikana kehittämä luonnollinen hoitomuoto, jossa asiakas saa ohjeen päivittäiseen, omatoimiseen "eturauhasjumppaan" loppuelämäkseen.

Eturauhashoidon tarina

Monien täydennyshoitajien ura on alkanut omien ongelmien ratkaisuvaihtoehjoen etsinnällä. Niin minullakin.

Reilu nelikymppisenä minulla todettiin laajentunut eturauhanen. Sen sanottiin olevan vaaraton ja kuuluvan iän tuomiin muutoksiin. Eturauhaseni pieni jomotus häiritsi kuitenkin sen verran, että ajattelin jo shamaani-parantaja geeniperimäni velvoittavan yrittämään kehittää hoito-ohjelmaa. Yhdistin lääketieteellisiä menetelmiä kansanparannuksen viisauteen ja aloitin niiden pohjalta eturauhaseni hoidon.

Ehkä viidentoista vuoden kuluttua eturauhashoitoni aloittamisesta eturauhaseni ultrattiin. Kaksi tutkivaa lääkäriä totesi eturauhaseni olevan 14-vuotiaan eturauhanen. Innostuin valtavasti ja mm. kopiokone oli täydessä valmiudessa lääkäreiden kirjallisen tutkimusraportin tulostamiseen. Noh, lääkärit totesivat vain eturauhaseni olevan kunnossa. Aiemmin 14-vuotiaaksi todetun eturauhasen ansiosta olen kyennyt siittämään kaksi poikaa yli kuusikymppisenä. Pojat olen saanut 33 vuotta ja 4 kuukautta nuoremman vaimoni kanssa.

Tapio

Hoidon kulku

Tutustumme yhdessä keskustellen tilanteeseesi. Käymme läpi elämäntapojasi ja ruokavaliotasi. Hoidon tärkeimmässä vaiheessa opasta sinut suorittamaan omahoitoa mahdollisine elämäntapamuutoksineen.

Hoitotulosten saavuttamiseksi, sinun tulee tehdä lyhyttä "hoitojumppaa" päivittäin. Hoito tehoaa niin kauan, kuin päivittäistä hoitojumppaa tehdään. Tyypillisesti yksi hoitokerta asiantiimoilta riittää.

Eturauhashoito tehoaa eturauhastulehdukseen, hedelmällisyyden kohottamiseen, impotenssiin ja laajentuneeseen eturauhaseen. Hoito ei ole este lääketieteelliselle hoidolle ja voit olla yhteydessä lääkäriisi, mikäli sinua arveluttaa, voiko tilanteeseesi hoitoa käyttää. Lääkärit ovat yleensä olleet hyvin myötämielisiä hoidon suhteen.

Hinta 165 euroa / kerta