Varaa aika

Voit varata aikasi puhelimitse laittamalla tekstiviestin numeroon 040 777 8054 (Rea) tai soittamalla 040 500 8039 (Tapion palvelut). 

Mikäli sinua mietityttää jokin asia, tai haluat jättää lisätietoja, voit jättää meille viestin sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai laittamalla meille sähköpostia elontola (a) elontola.com. 

Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä ennen varaustasi. Mikäli tulet johonkin sinulle uuteen ja vieraaseen hoitoon ensimmäistä kertaa tai tulet hoitoon jonkin tietyn ongelman vuoksi, ole hyvä ja jätä silloin meille viesti varauksesi yhteyteen.

Hoitojen aikana emme vastaa puheluihin ja yhteydenottoihin. Parhaiten meidät tavoittaa tekstiviestillä ja sähköpostilla. Olemme takaisin päin yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

Voit olla meihin yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin keskustellaan tilanteestasi lisää ja suunnitellaan mahdollisesti jokin muu korvaava palvelu tai muutos palveluusi, henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Mikäli emme vastaa puhelimeen, lähetäthän tekstiviestin, niin olemme sinuun yhteydessä.

Huomioithan ystävällisesti seuraavat ehdot ja ohjeistukset varaukseesi liittyen.

Varaus - ja peruutusehdot.

Varatessasi ajan sitoudut noudattamaan varausehtojamme. Otathan huomioon, että varattu aika on aina sitova.

Varauksen peruminen

Varauksen voi kuluitta muuttaa 24 tuntia ennen varattua aikaa. Huomioithan, että laskutamme koko palvelun hinnan 100 %, mikäli ajanvaraus on peruttu alle 24h varauksestasi. Alle 24 h tehdystä ajan siirtämisestä veloitamme 10 euroa lisämaksun. Äkillisissä sairastapauksissa ajan siirtäminen on mahdollista veloituksetta. Korvaavan ajan tulee olla 1 kuukauden sisällä alkuperäisestä varatusta ajasta. Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan palvelusta silti täysi hinta.

Veloitamme varatun palvelunmukaisen hinnan 100 %, mikäli ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja/tai asiakas ei saavu paikalle. Sähköiseen ajanvaraukseen tehty uusi varaus ei ole peruutus.

Voit peruuttaa tekemäsi varauksen sähköpostivahvistuksen lopussa olevasta linkistä. Voit peruuttaa aikasi myös tekstiviestillä numeroon 040 777 8054. Mikäli yrität soittaa mutta emme pääse vastaamaan, laitathan tekstiviestin. Tekstiviestiperuutus on vahvistettu, kun vastaamme viestiisi. Emme ota vastaan peruutuksia sähköpostitse, emmekä some-kanavien kautta.

Luethan huolellisesti palveluiden kuvaukset ja mahdolliset hoidon esteet. Älä varaa palvelua, mikä sinulla on tila, joka estää hoidon toteuttamisen, vaan ole ensin hoitolaan yhteydessä. Mikäli kärsit tuoksuyliherkkyydestä tai sinulla on herkästi reagoiva iho, olet raskaana, tai imetät, olethan ensin yhteydessä hoitolaan. Voit olla meihin yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin keskustellaan tilanteestasi lisää ja suunnitellaan mahdollisesti jokin muu korvaava palvelu tai muutos palveluusi, tilanteesi mukaan. Mikäli emme vastaa puhelimeen, lähetäthän tekstiviestin, niin olemme sinuun yhteydessä.

Saapuminen ja ajanvaraus

Saavuthan täsmällisesti, mikäli mahdollista, niin takaamme jokaiselle rauhallisen hoitohetken. Lahjakortti- ja tuoteostoihin toivomme ilmoitusta saapumisestasi etukäteen, jotta voimme varautua tuloosi ja olla varmasti paikalla. Elontola on fyysisesti avoinna vain sopimuksen mukaan. Voit varata aikasi puhelimitse laittamalla tekstiviestin numeroon 040 777 8054 (Rea) tai soittamalla 040 500 8039 (Tapion palvelut). Osoitteemme on Palorinteentie 32, Hyvinkää. Palorinteentielle saavuttaessa, jatkat matkaasi jokaisesta V-risteyksestä kääntyen aina vasempaan, niin kauan, että vastaasi tulee punainen hirsitalo. Jatka tuon talon taakse, niin löydät Elontolan punaisen rakennuksen. Parkkitilaa on rakennuksen seinustan vieressä.

Maksutavat

Elontolassa maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit ja käteinen. Käteisellä maksaessasi suosithan mieluiten tasarahaa. Maksukortilla maksaessasi saapuu kuitti Sinulle sähköisesti. Tarkista myös roskapostisi, mikäli kuitti ei löydy saapuneet - kansiosta.

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortit suoraan paikanpäältä. Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä alkaen. Jos palvelut jäävät alle lahjakortin arvon, lahjakortista ei hyvitetä rahaa takaisin. Jos palvelut ylittävät lahjakortin arvon, ylimenevä summa veloitetaan asiakkaalta. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta. Lahjakortteja ei voi ostaa tarjouksiin, ellei toisin mainita.

Lahjakortteja koskevat lisäehdot:

Ajanvaraus on tehtävä kortin voimassaoloaikana. Korttiin on merkitty viimeinen voimassaolopäivä. Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi eikä niitä lunasteta takaisin. Jos aika on varattu voimassaolon jälkeiselle ajalle, varausta ei voi enää siirtää. Jos lahjakortilla varattu aika peruutetaan samana päivänä, tai varatulle ajalle ei saavuta, lahjakortti katsotaan käytetyksi.

Tehdessäsi ajanvarauksen Elontolaan, hyväksyt yllä mainitut varausehdot. Kiitos ymmärryksestäsi!

Olethan rohkeasti yhteydessä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Sydämellisesti tervetuloa!