Anna meidän esitellä itsemme

Elontolan asukkaat

Elontola on maaliskuussa 2021 perustettu kauneus -ja hyvinvointipalveluihin keskittynyt hoitola, joka sijaitsee Hyvinkään Palopurolla. Hoitolaa ympäröi upea luonto, jonka syleilyssä on turvallista ja voimaannuttavaa saada hoitoa!

Palorinne, on aivan erityinen mäki, joka on ollut tunnettu paikka vanhan kansan keskuudessa. Siellä on aikoinaan marjastettu, opeteltu uimaan ja kalastettu veneellä lammella. Sen vieritse on jopa kauan aikaa sitten kulkenut tie Hämeenlinnaan. Mäellä kulkijat ovat olleet yhtä mieltä siitä, että paikassa sijaitsee aivan erityisiä hyviä energioita. Tällä lumoavalla paikalla on Elontolan koti.

Tapio

Elontolan miljöön isäntä ja omistaja. Outo jo syntyjään: kahden shamaanisuvun tuotos, toinen suku Suomen, toinen Ruotsin Lapista. Saamelaista ehkä vain 1/8 osa. Minun on sallittu opiskella monia asioita. Jäsenkorjausta energiahoidolla olen harrastanut viitisen vuotta.

Eturauhasen hoitoa olen tutkinut ja kehittänyt liki 20 vuotta ja saanut aikaiseksi hyvin tehokkaan hoito-ohjelman, johon voi tutusta tarkemmin palveluistamme.

Metsäalan tutkintoja minulla on neljä, ympäristöalan asiantuntijatutkinto Helsingin yliopistosta. Metsä, -viher -ja ympäristöalan ammattilaisia opetan suorittavalta tasolta yliopistotasolle. Aiheeseen liittyvä konsultointi 60-165 e/h. Luennot sopimuksen mukaan.

Rea

Olen kahden pienen ihmeellisen, upean ja rakkaan valosieluisen pojan äiti. Olen vaimo sympaattiselle ja mitä erikoisemmalle miehelle. Asun perheeni kanssa luonnon keskellä, maagisissa energioissa, joissa teen myös työnäni juuri sinua varten. Minua on jo pienestä asti kiehtonut ympäröivä luonto, mystiikka, parantaminen, taiteellisen ilmaisun eri muodot ja jonkin syvemmän tarkoituksen etsiminen. Sellaisen kokonaiskuvan ymmärtäminen maailmasta ja ihmisen henkilökohtaisesta matkasta maan päällä. Olen sydämeltäni tutkijasielu, joka janoaa aina vain syvempää ja merkityksellisempää tietoa. Etsintäni tuskin loppuu koskaan ja kokonaiskuvani laajenee ja monimuotoistuu päivä päivältä. Tätä löytöjen ja ihmeiden matkaa haluan jakaa kanssasi! Matkassani pääset tutustumaan luonnon ihmeisiin ja omaan sisäiseesi sekä hyvinvoinnin syvempiin ulottuvuuksiin. Valmennukseni ovat ajanjaksollisesti nopeasykkeisiä, henkilökohtaiseen evolutiiviseen kehitykseen pyrkiviä ja Manifestoijana (Human Desing) olen ennen kaikkea auttamassa tilanteissa, jossa kaipaat sitä tietynlaista sykähdystä kohti seuraavaa tasoa itsestäsi. 

Olen myös vuosien ajan tutustunut ravinnon hyvinvointia tuoviin vaikutuksiin ja perehtynyt yrtteihin. Olen opiskellut muun muassa sairaanhoitajaksi, tietoisuustaitoja ja mielen valmennusta, LCF Life Coach® -koulutuksen, luonnon hyvinvointivaikutuksia, kiinalaista lääketiedettä, hermoratahierontaa, jäsenkorjausta, perinnehoitoja ja paljon paljon muuta, joiden kautta voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään omat voimavaransa.