Äidin voimaannuttaminen

07.05.2021

Äidin voimaannuttaminen. Se on jotakin, jonka nykykulttuurimme on lähes unohtanut...

Mutta askel askeleelta, olemme jälleen kulkemassa kohti tuota tärkeää osaa naisten elämässä. Sillä nainen, joka tuntee oman voimansa, oman JUURIMINÄNSÄ, ja löytää oman yhteytensä osana luontoa, on luonnonvoimien kaltainen väkevä olento, joka kykenee uskomattomiin saavutuksiin. Tätä jumalattaren alkuvoimaa ihmiskunta tarvitsee, muuttaakseen vallitsevan epäharmonian ja epätasapainon harmoniaksi ja tasapainoksi, jotta voimme kaikki elää runsaampaa ja kukoistavampaa elämää täällä maanpäällä. 

Eräs askel äitien voimaannuttamisessa, on huomioida raskausmatka ja synnytys siirtymäriittinä ja juhlia näitä tilanteita tarjoamalla äidille mahdollisuus hetkeen itsensä ja hänelle merkityksellisten naisten kanssa juhlien, iloinen, vapautuen ja voimaantuen kohti tulevaa synnytystä, tietäen, että hänellä on matkassaan rakkaiden ystävien, naisten, äitien, esiäitien ja äitimaan tuki ja lempeästi muistuttaen häntä siitä, mihin nainen kykenee ja mikä luontainen voima hänen sisällään asuu. Elontolassa voimme tule tätä matkaa raskauden aikana (tai myös sitä edeltävästi) henkilökohtaisten valmennusten avulla. Minä voin johdattaa sinut valmennusten avulla pohtimaan myös shamanistisen näkökulman pyhää äitiysmatkaa ja Henna taas tarjoaa tukeaan ja laajaa tietouttaan doulana.

Jokainen äiti ansaitsisi ehdottomasti hetkensä tulla tuetuksi ennen synnytyksen ravisuttavaa hetkeä ja henkistä matkaa. 

Tänään Elontolalla saimme kiitollisuudella Hennan kanssa tukea erästä upeaa ja vahvaa naista, rakasta ystävää ja kaunista jumalatarta kohti hänen omaa synnytysmatkaansa seremoniallisin menoin, voimaannuttaen ja siunaten. 

Jos asut lähialueilla, voimme auttaa ja tukea myös sinua järjestämään itsellesi tai ystävällesi/sukulaisellesi Mother Blessing tyyppisen äidin voimaannuttamis-seremonian, jolloin toimimme juhlien vetäjänä. Myös Elontolan tilat ovat käytettävissä pienille ryhmille.