Elontolan toiminta muuttuu

22.11.2023

Hiljaiset ajat ja muuttuvat elämäntilanteet ovat täällä muokkaamassa myös Elontolan toimintaa. Hieman surumielisenä, mutta kuitenkin muutoksen voimaan uskovana päätämme osan Elontolan toiminnasta. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa, eikös?

Elontolan laaja ja monipuolinen tarjota tiivistyy muutamaan vielä tarjolla olevaan palveluun. Olemme jatkossa avoinna vain sopimuksesta. Aikoja voi siis silti rohkeasti kysellä mihin aikaan vain vuodesta. Varauskalenteri valitettavasti poistuu käytöstä kokonaan ja varauksia voi tehdä ainoastaan joko tekstiviestillä Realle ja soittamalla Tapiolle. Tarjonta tiivistyy, mutta voimme räätälöidä palveluita silti tilanteesi mukaan. Laaja ja monipuolinen osaaminen jää kaikesta huolimatta takataskuun hyödynnettäväksi heille, jotka sitä pyytävät. 

Hennan tarjoamat kauneus ja hemmotteluhoidot eivät ehkä ole täysin ulottumattomissasi, vaikka ne Elontolan tarjonnasta ovatkin poissa. Voit tiedustella näiden mahdollisuuksien perään Hennalta.  Doulaus sekä lasten ja äitien palvelut ovat nekin edelleen toistaiseksi varattavissa Hennan ammattimaisessa otteessa. Henna on myös vastavalmistunut Joogaopettaja, jonka tunneille pääset tutustumaan mm. Kellokosken Ruukissa. Pidä mielessä myös mahdollisesti tulevat joogaretriitit. 

Tapahtumat, kurssi toiveet ja luennot saattavat viedä edelleen meidät mukaansa, joko Elontolassa tai muualla. Ryhmätilaisuuksistakin uskaltaa tiedustella jatkossakin. 

Kiitokset kaikille asiakkaille, kävijöille, piiriläisille ja ystäville ihanista hetkistä ja kokemuksista sekä kannustuksesta ja tuesta! 

Näillä mennään nyt ja katsotaan mitä universumilla on tulevaisuuden osalta luvassa.