Jonakin päivänä

01.03.2022

Jonakin päivänä olen puu, ja tuuli laulaa oksissani ja aurinko tanssii lehdilläni, ja olen vahva ja kaunis, kaikkina vuodenaikoina. - Kahlil Gibran

Tämä aforismi on aina koskettanut minua syvästi. Aikoinaan, se toimi myös inspiraationa ensimmäiselle hoitolalleni, Hoitohuone Ikipuulle. 

Puut ovat meille mestariopettajia vakaudesta, rauhasta, kärsivällisyydestä ja luonnon kierron mukaisesti elämisestä. Ne pitävät huolta toinen toisistaan ja perheestään, seisovat koettelemuksista huolimatta vahvoina ja osaavat päästää irti, kun aika on.  

Vakaus ja sisäinen rauha, ovat tässä ajassa elämisessä erityisen tärkeitä ja ne ovatkin harjoiteltavia asioita itse kullekin. Aina silloin tällöin maa järkkyy allamme ja ulkoiset voimat hätkähdyttävät herkästi heilahtelevaa tasapainoamme, mutta kuten luontokin pyrkii aina palauttamaan vakauden selvitäkseen, voimme yhtenä osana luontoa pyrkiä siihen itsekin. 

Tasapainon kautta voimme löytää sen kasvuvoiman ja potentiaalin, joka sisällämme odottaa päästäkseen kurottamaan vapaasti kohti korkeuksia!

Pitämällä huolta itsestämme, mielemme ja kehomme tasapainosta, voimme todellakin jonakin päivänä olla, kuin puu, joka on vahva ja kaunis kaikkina vuodenaikoina.