Lumolampi

20.07.2021


Elontolan välittömässä läheisyydessä oleva lampi, on sen arvoinen, että siitä kelpaa kertoa hieman enemmänkin. Tämä lampi, on yksi kolmesta aiemmin paikalla olleesta lammesta, jolle Tapio palautti elämän Palomäelle muuttaessaan ja tämä lähteistä muodostuva, elämää kuhiseva lampi sai lisää pinta-alaa. Tämän lammen elämä ja sillä piipahtavat satunnaiset metsän vierailijat tarjoavat kiehtovaa seurattavaa pitkin vuotta. Lampi myös ihastuttaa vähän väliä luonnon monimuotoisilla efekteillään ja välillä tuntuu, kuin se olisi pienimuotoinen "taikalampi."

Hoitotiloista ja saunasta pääset pulahtamaan halutessasi suoraan tähän iki-ihanaan Lumolampeen! Myös talvella saattaa lampeen olla avantouintimahdollisuus hoidosta tullessasi, varsinkin sitä etukäteen pyydettäessä. Voit kokeilla avantoa turvallisin mielin ja saada siihen ohjausta.  

Tule hiljentymään tämän lammen äärelle ja kuuntele tarkoin, mitä kerrottavaa sillä on sinulle! Mitä salaisuuksia sen alati pulppuavat lähteet ja tyyni pinta saattavatkaan kätkeä sisäänsä?

Lumolampi on saanut aikoinaan alkunsa pienestä meteoriitista. Meteoriitti on kivi, josta sanotaan, että se sisältää voimakkaita henkisiä värähtelyjä, aukaisee ymmärrystä tämän planeetan ulkopuolelle ja vaikuttaa tasapainottavasti fyysiseen kehoon. Meteoriitista myös sanotaan, että se välittää viestiä parantumisesta ja transformoi meitä uuteen aikaan. Mitä luulet, vaikuttaisivatkohan meteoriitin viestimät energiat täällä edelleen?Sallitko itsellesi hieman mystiikkaa arkeen?