Unelma sinusta itsestäsi

01.09.2021

Mikä olisi paras versio sinusta itsestäsi? 

Oletko jo paras versio itsestäsi omasta mielestäsi? 

Jos näin on, onneksi olkoon, jatka samaan malliin!

Muutumme jatkuvasti ja unelmiemme paras versio itsestämme muuttuu samaa tahtia ja jalostuu kehityksemme myötä. Mieti hetken, millainen toivoisit olevasi, jos eläisit juuri nyt unelmatulevaisuuttasi? Olisitko muuttunut jotenkin? Olisiko sinulla enemmän energiaa? Vaikuttaisitko onnellisemmalta? Mitä sinulla on ylläsi?

Mitä tunteita tuntisit? Millainen olisi ympäristösi? Mitkä vaikeudet huomaat poistuneen ja mitä se on sallinut elämääsi enemmän?
Jos tuo unelmatulevaisuutesi sinä jättäisi sinulle viestin tulevaisuudesta, mitä siinä lukisi? Olisiko siinä ohjeita, kannustusta, lempeitä sanoja, vai jotakin muuta?

Tuo unelmatulevaisuutesi sinä on aina mahdollinen ja aina läsnä. Se mitä kuvittelit, kuvastaa kykyjäsi ja potentiaaliasi ja osaa sinusta joka on jo olemassa, mutta odottaa, että olet valmis sallimaan tuon kaiken tulemaan näkyväksi sekä itsellesi, että muille?

Minkä viestin sait? Kuinka voit mahdollisesti toimia sen mukaan? Tunne, miltä tuntuu olla unelmaversiona sinusta itsestäsi ja mieti, mikä on se askel, jonka voit ottaa kohti tuota unelmaminääsi?
ps. Minun unelmaminäni seisoo rohkeana ja energisenä puhumassa ja inspiroimassa suurta yleisöä kohti heidän unelmiaan ja kannustaen ja auttaen heitä löytämään sisäiset kykynsä saavuttaakseen elämässään yltäkylläisyyttä, hyvinvointia ja sisäistä rauhaa.