Valon synnytystä

12.04.2022

Palmusunnuntaina saimme kokea Elontolassa mahtavia tunnelmia synnyttäen maailmaan uusia uuden ajan valorumpuja. Arto Ukko Hämäläisen johdolla, rakkaudellisissa ja syvälisissä tunnelmissa koettiin uuden syntymää niin rumpujen, kuin sisimmänkin osalta. 

Rumpukurssi aina myös eräänlainen matka mielelle ja jäljelle jää kauniin ja upean soittimisen lisäksi roppakaupalla kokemuksia, uusia tuttavuuksia ja sielua koskettavia ajatuksia. 

Lumi kävi vielä viimeisiä kertoja tälle keväälle koristelemassa maan, mutta jokainen onneksi pääsi turvallisin mielin perille asti. Olen niin syvästi kiitollinen kaikille osallistujille, yhdessä saatiin aikaan mahtava kokoontuminen. "Pienois-shamaanimme" Aapokin oli kovasti mukana järjestämässä tilaan myös lapsen luovaa mieltä ja luonnollista yhteyttä hetken energioihin. 

Puhetta oli niin viidennen auringon ajasta, itsensä arvostamisesta, kuin keho yhteyden parantamisestakin luomispuuhien ohessa. Jokainen sai aikaan jotakin todella kaunista oman käden jälkeä kotiin viemisiksi. 

Tästä on hyvä jatkaa kiitollisin mielin kohti kesää!

- Rea

Yhteistyökumppanuus

VALOTALO.FI