Voimavalo

08.05.2022

Voimahali jokaiselle äidille, jokaisena päivänä!

Mitkä sinulle ovat niitä asioita, jotka antavat arkeen voimaa? Tiedätkö oman voimavalosi?
Enkä nyt tarkoita välttämättä niitä kaikkia "lepohetki, hyvä ruoka/juoma, liikunta, ystävät...." ne on ovat hirmu tärkeitä, todella!

Mutta on asioita, joita tarvitsemme kukoistaaksemme äitinä, naisena, ihmisenä! Asioita, jotka pitävät meidät elinvoimaisina, rakastavina ja luottavaisina siihen, että universumi kantaa meitä jokaisena hetkenä!

Löydätkö nämä voimaelementtisi siis tarvittaessa? Jos et, niin nyt on hyvä hetki ottaa niistä selvää. 

  • Mikä saa sielusi värisemään ja hyrähtelemään? 
  • Mikä tunne sytyttää tanssin sisälläsi? 
  • Mistä liikutut kyyneliin? 
  • Mistä tulet niin onnelliseksi, että tuntuu kuin leijailisit pilvissä? 
  • Mitkä asiat saavat suupielesi kohomaan hymyyn tai koko kehosi hörähtämään elvyttävään nauruun? 
  • Mistä asioista voisit kiittää saadessasi tehdä niitä? 

Jos tuntuu vaikealta löytää itse näitä asioita, niin kysy niistä lapsiltasi tai läheisiltä rakkailta ihmisiltäsi, voit saada yllättäviä vihjeitä sisimpäsi voimavalosta. 

Voimaelementtejä voi olla useampia ja yleensä onkin. Omalta kohdaltani voin paljastaa yhden, jonka todella tiedostin vasta hiljattain ja, joka on kulkenut kanssa pienestä valopallerosta lähtien...nimittäin tarinat. Tarinoiden luominen ja keksiminen on ollut tärkeää ja sielua rauhoittavaa puuhaa, joka on saanut minut aina innostumaan. 

Se, mikä saa minut liikuttumaan entistä enemmän, on kuulla muiden tarinoita. Ja erityisesti niitä tarinoita, jotka kertovat siitä, kuinka vastoinkäymisistä ja haasteista huolimatta on tiedostanut sen, mitkä ovat niitä tärkeimpiä voimia, jotka kannattelevat läpi hurjimpienkin myrskyjen. Rakkaus, ilo, myötätunto, niin itselleen, kuin maailmalle. Ja sinnikkyys sallia elämä ja valo, myös silloin kun se on vaikeaa. 

Jokaisen tarina, on kaikesta huolimatta tärkeä ja arvokas ja ansaitsee tulla kuulluksi ja jokaisen tarina kätkee sisälleen universumin ihmeitä.   

- Rea