Life Alliance

Onko sinulla ongelmia ja oireita johon kaipaisit ideoita ja ajatuksia?

Haluaisitko kerralla monipuolisen ja pitkäntähtäimen kattavan suunnitelman terveyshaasteidesi ratkaisemiseen? 

Life Alliance on lääkkeettömiin hoitomuotoihin ja itsehoitoon erikoistunut virtuaalinen tulevaisuuden klinikka, joka tarjoaa TerveysAgenttien voimin monipuolista tukea terveen elämän saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.  

Elontola toimii yhteistyössä Life Alliancen kanssa ja paikalliset TerveysAgentit Rea ja Henna ovat valmiita tukemaan sinua matkallasi myös tämän palvelun kautta.

Konsultaatioon tai Action Planin syvähaastatteluun voit varata ajan joko ajanvarauskalenterista, ottamalla sähköpostitse yhteyttä tai laittamalla viestiä Elontolan puhelinnumeroon. 

Tutustu lisää virtuaalisen klinikan toimintaan menemällä sivuille alla olevasta linkkistä. 

Ajanvarauskalenterista löytyvät TerveysAgentti palvelut

Konsultaatio 30 min

Vaivaako, sattuuko, särkeekö, mietityttääkö jokin? Uutta apua, järkeviä ideoita, läsnäoloa ja kuuntelua sekä turvallisia kotihoidon ohjeita koko perheelle. Voimme myös pohtia yhdessä keihin paikkakuntasi lääkkeettömiin hoitomuotoihin erikoistuneille ammattilaisille kannattaisi olla tilanteessasi yhteydessä.

Action Plan

Syvähaastattelu + kirjallinen toimintasuunnitelma mitä tehdä ja milloin, keihin lähelläsi asuviin asiantuntijoihin kannattaa ottaa yhteyttä ja mitä voit itse tehdä kotona terveyshaasteidesi ratkaisemiseksi. 

Yhteistyökumppanuus