Rummun vihkimisseremonia 11.6.22

Rumpu synnytetty ja nyt on aika liittää toistenne energiat yhteen vihkimisseremonian avulla!

Rummun vihkiminen on ikivanha perinne, jossa tarkoituksena on ollut hakea rummullesi henki/henkiä. Rumpu saa energiansa ja "henkensä" jo sen luomisprosessissa. Varmasti rumpu on jo välittänyt Sinulle heti alusta lähtien yksilöllistä energiaansa. Kuten kaikessa muussakin vihkimisessä rummun vihkimisen tarkoituksena on liittää ja sitouttaa rumpu käyttäjäänsä ja käyttäjä rumpuunsa aivan erityisellä perinteisellä Shamanistisella tavalla. Rummusta tulee henkilökohtainen kumppanisi ja voit tulla yhdeksi rumpusi kanssa! Vihkimisseremonian aikana voit myös antaa halutessasi rummullesi nimen.

Perinteisiä rummunvihkimisseremonioita löytyy useita eri shamaaniperinteistä. Tapiolle on välitetty Siperian shamaanien perinteinen vihkimisseremonia, jonka peruselementtejä seuraamme tässäkin vihkimistilaisuudessa. Tilaisuudessa teemme neljän ilmansuunnan mukaisen vihkimisriitin.


Päivän aluksi Tapio tuo tutuksi shamanismin saloja ja tutustumme hieman Elontolaa ympäröivään puulajipuistoon sekä pohdimme luonnon monimuotoisuutta shamanistisuuden näkökulmasta. Samalla yhdistymme paikan energioihin ja ympäröivään luontoon. Tämän jälkeen syömme laavulla omia eväitä ja juomme pannukahvit/teet. Ravituksi tulemisen jälkeen alustamme yhdessä seremoniapaikan nuotioineen, jossa yksi kerrallaan jokainen tekee vihkimisseremonian rumpunsa kanssa.

Aloitamme päivän klo 10.00 ja päätämme päivän noin klo 16.00. Tarkoitus on edetä kiirehtimättä ja rauhassa. 


Vihkimättömän rummun voi vihkiä huolimatta sen iästä tai siitä oletko valmistanut sen itse. Mikäli rumpu on vaihtanut omistajaa, eikä sitä ole uuden omistajan aikana vihitty, voit myös vihkiä rummun seremonian avulla omaan käyttöösi. 

Hinta 50e /hlö

Kahvi/tee kuuluu hintaan. Omat eväät mukaan. 

Ilmoittautumiset 31.5.2022 mennessä elontola@elontola.com. Tapahtumaan rajattu osallistujamäärä! 


Ilmoittautumisaikaa jatkettu! Ota yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta tai laita sähköpostiviesti osoitteeseen elontola@elontola.com. 


Ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista täyden osallistujamäärän täyttyessä.