Ryhmille

Ryhmävalmennukset


Ryhmävalmennukset sekä yksityisille, että yrityksille. Ryhmävalmennus suunnitellaan tarpeidesi mukaan. Teemoina mielen ja kehon hyvinvointi.   

Seremoniajuhlat


Naisen elämässä on monta elämänmullistavaa kasvun ja kehityksen vaihetta, joita ei tulisi sivuuttaa olankohautuksella, vaan juhlistaa ja pyhittää nuo muutosprosessit tarjoamalla niille kuuluvan hetken keskittyä vain itseensä ja omaan muutokseensa. 

Tarjoamme seremoniallisia ohjattuja juhlatilaisuuksia pienryhmille. Jokainen juhla räätälöidään oman näköiseksesi ja suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukaan. Näitä juhlia voivat olla esimerkiksi raskaus (äidin siunaus n. 1 kk ennen LA), synnytyksen jälkeinen aika, vaihdevuodet sekä avioliittoa tai muuta vastaava sitoumusta edeltävä aika. Voit tiedustella myös esimerkiksi morsiussauna -seremoniaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinulle upea siirtymäseremonia!

Hinta alk. 250 euroa.

Ykseysmetsäilyä


Elontola järjestää tilauksesta yritysten virkistys - tai Tyhy-päiviä (paikalliseen) lähiluontoon pienryhmille (max. 20 henkilöä). Teemme lyhyen luontoretken ja luontoyhteysharjoituksia. Hyödynnämme kansallispuistojen tai opastettujen luontoreittien alueita. 

Ota yhteyttä s-postilla tai yhteystietolomakkeen kautta niin keskustellaan lisää.

Ykseysmetsäilyä 3-4 hengen ryhmille (yksityishenkilöt)


Menemme 1,5-2 tunniksi Hyvinkään lähiluontoon, jossa ohjaan luontoyhteysharjoituksia.

Hinta yht. 80 euroa.

Luennot


  • Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät räätälöidyt luennot tarpeisiisi. (esim. terveellinen ravinto, liikunta, mielen hyvinvointi, yrtit) (Rea)
  • Elämän alkemia - luennot (Rea)
  • Ikuisen elämän alkemia - luennot (sis. muun maussa mielen voima & kehoyhteys solutason paranemisessa) (Rea)
  • Metsä, -viher -ja ympäristöalan -luennot ja koulutukset (Tapio)

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää toiveistasi!