Blogi

Hiljaiset ajat ja muuttuvat elämäntilanteet ovat täällä muokkaamassa myös Elontolan toimintaa. Hieman surumielisenä, mutta kuitenkin muutoksen voimaan uskovana päätämme osan Elontolan toiminnasta. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa, eikös?

Rummun henki

13.06.2022

Saimme aloittaa rumpujen vihkimisseremonian kauniilla kesäpäivällä, alppiruusujen ja marjaomenapuiden valloittaessa ympäristöään upealla kukkaisloistollaan.

Valveutunut ihminen etsii elämälleen syvempää merkitystä eli elämäntehtävää. Elämäntehtävä on sielun suunnitelma kokea ja kasvaa rakkaudessa.

Voimavalo

08.05.2022

Voimahali jokaiselle äidille, jokaisena päivänä!

Palmusunnuntaina saimme kokea Elontolassa mahtavia tunnelmia synnyttäen maailmaan uusia uuden ajan valorumpuja. Arto Ukko Hämäläisen johdolla, rakkaudellisissa ja syvälisissä tunnelmissa koettiin uuden syntymää niin rumpujen, kuin sisimmänkin osalta.

Kevään odotusta ja juhlintaa! Uuden alkua ja vanhan taakseen jättämistä. Uudeksi minäksi kuoriutumista talven sisäisen matkan jälkeen. Naistenpiirissäkin käsittelimme perjantaina pääsiäisen ajan teemoja syklisyyden ja jatkuvan muutoksen kautta, joita vuodenkiertomme meille tuo. Uudistumisen ja sisäisen kasvun teemoja tuo meille myös jo mennyt,...

Jonakin päivänä olen puu, ja tuuli laulaa oksissani ja aurinko tanssii lehdilläni, ja olen vahva ja kaunis, kaikkina vuodenaikoina. - Kahlil Gibran

Syksyn palo

18.10.2021

Pimenevän syksyn värit valtaavat Lumolammenkin.